Oppdag Åros

Velkommen til gudstjeneste i Åros kirke

Telefon: 31 29 28 00
Faks: 31 29 27 99
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
hjemmeside www.royken.kirken.no

Vakre Åros kirke ble bygget i 1903. Bildet er fra Wikipedia.

Den populære badeplassen Årosstranda inviterer til besøk om sommeren og turopplevelser året rundt. Bildet er fra Wikipedia.

Ny smart markedsføring! Kontakt 957 48 654 - Per Sørlie

Åros er et lite tettsted i Røyken kommune. Dette tettstedet ligger idyllisk til ved Oslofjorden, like ved grensen til Hurum kommune.

Åros har egen barneskole, og elevene på ungdomstrinnet kan velge om de vil gå på Røyken ungdomsskole eller Slemmestad ungdomsskole. I Åros er det flere barnehager og en dagligvarebutikk.

I Åros er det flere fine badeplasser, båtplasser og flotte turmuligheter langs kysten og i marka.

Avstanden til Drammen er ca. 24 km, og til Oslo ca. 42 km.

Du ønskes velkommen til et besøk til Åros som nå ligger i Asker kommune.

 • Åros
 • Åros ligger ved Oslofjorden med mange flotte turmuligheter i en flott kyststi både mot Sætre og Slemmestad, turløyper/skiløyper i skogsterreng. Badestrand nede ved sjøen, samt båthavn (Lagahølet). Åroselva er kjent for sitt lakse/ørretfiske. Frydenlund barneskole og barnehage ligger ved Årosfjellet. Idrettsforening har mange forskjellige fritidsaktiviteter for både barn og voksne. Åros sentrum kan tilby blant annet matbutikk, lege, tannlege og frisør. Bussforbindelse til både Drammen og Oslo.
 • Les om oss her!

  Næringsparken utvikler seg!

  Sentralt beliggende
  Næringstomtene i Røyken Næringspark er sentralt plassert på Hurumhalvøya, mellom Oslofjorden og Drammensfjorden, 30 min fra Drammen og Asker, og 40 min fra Oslo.  Oslofjordtunnelen og rv 23 bringer deg raskt og effektivt videre til E6 eller E18.

  Byggeklare tomter for kontor, lager og logistikk
  Foreløpig er 400 mål opparbeidet og klargjort med all infrastruktur på plass. Flesteparten av tomtene er solgt, og reguleringsarbeidet med utvidelse av næringsparken er igangsatt. Næringsområdet er beregnet på virksomheter med store lagre og/eller tunge logistikkutfordringer. Fra Røyken næringspark er det kort vei til jernbaneterminaler, tre flyplasser og store havnebyer. Adresse Johan Follestad vei 3474 Åros.

  Nyhet!

  Åtte nye Næringstomter klargjøres for salg. Felt A. B. og C. er ferdig utbygget og solgt. Næringsparken utvider etter planen med felt E.